آشپزی

طرز تهیه خیار شور فوق العاده ترد و خوشمزه + فیلم

 

در این مطلب از سایت حالیشه برای شما دوستان یک آموزش جذاب آماده کرده ایم آن هم طرز تهیه خیار شور که در ادامه می توانید با ما همراه باشید

طرز تهیه خیار شور

 

بهترین دستور تهیه ترشی خیار شور خانگی: طرز تهیهخیار شور ، بدون نیاز به کنسرو! این خیار شور های ترد دلپذیر ، ساندویچ عالی ایجاد می کنند.

خیارشور را اکثرا با ساندویچ ها و فست فود ها به یاد داریم که در تابستان بازار درست کردن خیارشور ها بسیار داغ می باشد ، اما برای درست کردن آن نیاز داریم به یک دستور پخت ساده و خوشمزه که ما برای شما این را مهیا نموده ایم :

خیار 2کیلوگرم
نمک نصف لیوان
سرکه سفید 1 فنجان
آب 16 لیوان
فلفل سبز تند مقدار دلخواه
ترخون 500گرم
سیر چند حبه

بعد از باز کردن سر ظرف باید خیارشورها را در یخچال نگهداری کنید، رعایت این موضوع هم از کپک زدن خیارشور جلوگیری می‌کند و هم مدت خیلی بیشتری می‌توانید آنها را نگهداری کنید. علاوه بر این مراقب باشید به‌هیچ عنوان دست چرب، قاشق چرب یا هر شیء چرب دیگری وارد محلول خیارشور نشود. در اکثر موارد عدم ‌رعایت این نکته موجب کپک‌زدن خیارشور می‌شود.

طرز تهیه خیار شور به سبک بازاری

برای درست کردن خیار شور باید خیار ها را به همراه ،سبزی ترخون ، سیرو فلفل از قبل بشوید تا کاملا خشک شده باشند و بهتر است این کار را از روز قبل انجام دهیم.سپس به اندازه دلخواه آنها را خرد کرد و یا همون طور به صورت درسته استفاده کرد.

 مهمترین نکات در تهیه خیارشور
مهمترین نکات در طرز تهیه خیار شور

برای این‌که خیار شما ترد و خوشمزه شود می‌توانید چند دانه نخود داخل شیشه خیارشورتان بریزید. این کار خیارشورتان را تردتر می‌کند. یا می‌توانید سه تکه هویج، کرفس داخل دبه قرار دهید تا خوشمزه‌تر شود.

سعی کنید سیرتان بیشتر از حد نباشد. اگر برگ‌مو دم دست داشتید می‌توانید داخل دبه قرار دهید. این کار طعم خاصی به خیارشور شما می‌دهد.

برای این‌که هوا داخل دبه وارد نشود بهتر است از نایلون استفاده کنید. اول نایلون تمیزی را روی دبه بگذارید بعد در را روی نایلون ببندید تا هوا وارد دبه یا شیشه نشود.

حدود یک هفته زمان می‌برد تا خیارشورها برسد زمانی که استفاده می‌کنید حتماً بعد از استفاده درون یخچال قرار دهید.

برای این‌که خیارشور شما رنگ روشنی داشته باشد پشت پنجره بگذارید تا نور بخورد.

زمانی که آب به جوش آمد دما را کنترل کنید. باید در حدی باشد تا دستتان نسوزد در حد ولرم باشد.

برای تردی خیارشورتان می‌توانید از هویج و زاج سفید درون خیارشور به مقدار کمی استفاده کند.

مهمترین خواص خیار شور

مهمترین خواص خیار شور

 

۱. منبع آنتی اکسیدان

علاوه بر ویتامین ها، ترکیبات زیست فعال بسیاری نیز در میوه‌ها و سبزیجات وجود دارند که از مزایای آنتی اکسیدانی برخوردار هستند.

روند تهیه خیارشور (یا به طور کلی شورها)، از این اتفاق جلوگیری می‌کند چرا که خیار و سبزیجات به صورت خام به محلول افزوده می‌شود و در نتیجه تمام خواص آنتی اکسیدانی آن حفظ می‌شود.

۲. افزایش سلامت دستگاه گوارش

همه‌ ما می‌توانیم از این مزیت سود ببریم چرا که گاهی اوقات به دلیل عدم تعادل باکتری‌ها یا مصرف نکردن فیبر کافی، دچار اختلالات گوارشی می‌شویم. خوشبختانه، خیارشور اینجاست که به ما کمک کند تا هر دوی این مشکلات را حل کنیم.

۳. کمک به کنترل دیابت

خیارشور به طور کلی کم کالری و کم کربوهیدرات است که باعث می‌شود یک خوراکی بی نقص برای افراد مبتلا به دیابت باشد. اما این همه‌ خواص خیارشور برای افراد دیابتی نیست.

۴. بهبود سلامت کبد

خیارشور و در واقع انواع مشابه آن، در بهبود عملکرد کبد در حذف سموم بسیار موثر بوده و بهبود کبد آسیب دیده به علت مصرف الکل را به دنبال خواهد داشت.

۵. بهبود سلامت معده

باور عمومی بر این است که خیاشور، با افزایش اسیدیته معده همراه است و ممکن است گاهی موجب سوزش قلب شود. حقیقت، اما چیز دیگری است.

۶. کمک به کاهش وزن

شورسازی یک روش عالی برای افزایش مصرف سبزیجات و میوه به رژیم غذاییتان است. اگر از روش‌های مصرف میوه و سبزی معمول خسته شده اید، می‌توانید آن‌ها را به شور تبدیل کرده و میل کنید.

۷. درمان خانگی تهوع صبحگاهی زنان باردار

آیا تا به حال فکر کرده اید که چرا زنان باردار بیش از دیگران خیارشور هوس می‌کنند؟ به نظر می‌رسد که این به یک پایه و اساس علمی داشته باشد چرا که یکی از خواص خیارشور کمک به کاهش حالت تهوع صبحگاهی است.

۸. کاهش خطر ابتلا به سرطان طحال

خیلی‌ها فکر می‌کنند که طحال؟! اصلا مگر طحال وظیفه‌ی خاصی دارد؟ حق با شماست، طحال نقش اساسی در بدن ایفا نمی‌کند، اما نقش بسیار مهمی در سیستم ایمنی بدن دارد.

۹. کاهش خطر ابتلا به عفونت مخمر

عفونت‌های مخمری موجب آزار بسیاری از زنان است چرا که باعث خارش و سوزش واژن می‌شود. مخمر یک بخش طبیعی در میکروفلور واژینال است، اما می‌تواند به دلایلی بیش از حد رشد کند و موجب بیماری شود.

۱۰. افزایش سلامت روان

افزایش سلامت روان یکی از خواص خیار شور است که احتمالا موجب تعجبتان می‌شود، اما مکانیزم جالبی پشت آن هست که حتما قانعتان می‌کند. همه می‌دانند که شکم ما به مغزمان ربط دارد، اما خیلی‌ها درک نمی‌کنند که چگونه این اتفاق می‌افتد! به خاطر همین ارتباط صمیمی است که اضطراب و ناراحتی روحی و ذهنی، با حالت تهوع یا معده درد بازتابیده می‌شود. در واقع یک عصب که نخاع را به شکم وصل می‌کند، به عنوان یک تقویت‌کننده بین شکم و مغز نیز عمل می‌کند.

۱۱. درمان یبوست

خیارشور حاوی مقادیر زیادی فیبر، آب و باکتری پروبیوتیک است که به حفظ عملکرد روده‌ها کمک می‌کند. این عامل به حرکت آزادانه غذا در دستگاه گوارش کمک می‌کند و در نتیجه فرآیند دفع ساده‌تر می‌شود. از خواص خیارشور این است که احتمال ابتلا به یبوست و ماندن سموم در بدن را کاهش می‌دهد.

 

 

نوشته های مشابه

دکمه بازگشت به بالا